SURF(HEAD) JUDGE & MASTERCLASS WEDSTRIJD SURFEN & MENTAL SURFCOACHING

Surfjudge & Headjudge
Organiseer je zelf surfwedstrijden en wil je die op een hoger kwaliteitsniveau brengen? Neem dan contact op met GlobalSurfCoach. GSC levert een officiële ISA gecertificeerde surfjudge en/of headjudge en heeft veel ervaring in het begeleiden van (long- of shortboard) surfwedstrijden op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Deelnemers kunnen zowel kinderen, tieners, volwassenen, mannen als vrouwen zijn.
Door GSC deelgenoot te maken van de organisatie van je surfevent, behaal je optimaal resultaat in kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit. En ben je gegarandeerd van hoogwaardige en transparante jurering. Daarnaast kan GSC, door een groot netwerk en jarenlange ervaring, je zakelijke relatie met sponsoren en zakenpartners maximaal ondersteunen. Neem contact op met GSC voor meer details.

Surf(Head) Judge


Masterclass Wedstrijd surfen

Goed kunnen surfen is geen garantie voor het winnen van een wedstrijd. Daarvoor komt meer om de hoek kijken. Daartoe biedt GlobalSurfCoach een speciale Masterclass Wedstrijd surfen aan. Door deze, op maat toegesneden masterclass, toe te voegen aan het programma van je surfevent, krijgen deelnemers voor aanvang van de wedstrijd, expliciet uitleg over de ISA uitgangspunten en wedstrijdreglementen. Dit geeft alle deelnemers zicht op de waardering van hun surftricks straks in de wedstrijd. Door deze kennisdeling, kunnen deelnemers nog gerichter hun golven kiezen en hun skills tonen op de golven waardoor ze meer gefocused zijn en betere punten kunnen scoren in hun heat.
Zo heeft deze masterclass niet alleen als doel om het ‘leereffect’ van de deelnemers te vergroten, de ervaring heeft ook geleerd dat de opgedane kennis inspireert, motiveert en onderling stimuleert! En mooi surfevent maak je met elkaar: door het samen goed te hebben op het strand maar zeker ook in de golven.


Mental Surfcoaching
Je kent het vast, je traint goed, maar tijdens je wedstrijd komt het er niet uit. GlobalSurfCoach weet uit ervaring dat er meer komt kijken bij een wedstrijd dan alleen een goede fysieke voorbereiding. Ook je mentale gesteldheid is van grote invloed op je prestaties.

Waarom mentale coaching voor een surfer?
GlobalSurfCoach biedt je mentale ondersteuning om je prestatieniveau bij wedstrijden te verhogen. Met mentale coaching leer je je mogelijkheden optimaal benutten. Je krijgt meer inzicht over jezelf, je gedachten en het effect daarvan op je gedrag. En daarmee verbeter je jouw prestaties op het juiste moment.

Zo leer je beter omgaan met druk, kritiek, spanning en tegenslagen. GSC reikt je individuele technieken aan waardoor je controle krijgt over je mentale vaardigheden. Dit verhoogt je focus, je zelfvertrouwen en je surfplezier. Zo ben je uiteindelijk in staat zowel fysiek als mentaal een optimale sportprestatie neer te zetten.

 

Ervaringen van deelnemers

Ervaring van een surfer:
‘Het volgen van een Mental Surfcoaching traject, voor, tijdens en na je wedstrijd, geeft een enorme oppepper voor de focus en concentratie van elke wedstrijdsurfer’.

Ervaring van een mede-organisator :
‘Het is een geweldige manier om jezelf scherp te stellen voor de wedstrijd:
door te luisteren naar Roberts input, kunnen surfers tijdens de wedstrijd nog bewuster laten zien wat ze waard zijn omdat ze nu beter weten waar de jury hoge punten aan toekent’.

Een oud-surfer, nu vader van een grommet:
‘Ik vond het een eye-opener voor mijn zoon wat Robert vertelde: Wedstrijdsurfen draait niet alleen om het scoren van punten, het is veel meer een spel van het gelijktijdig beheersen van al je andere surfvaardigheden zoals het hebben van geduld, beslissingen maken over golfkeuze, je positie in het water, stromingen, lokale condities lezen, rust bewaren in je hoofd en ook nog eens: genieten van je golf!’

Masterclass

Mental Surfcoaching

Algemeen

Oprichter van Global Surf Coach is Robert de Roode, surfer van betekenis in de Nederlandse en Europese surfwereld. Zijn enorme ervaring op surfgebied en zijn functie als ISA gecertificeerd coach en headjugde, hebben hem geïnspireerd tot het opzetten van GSC.
Het uitwisselen van ervaringen met Australische coaches, leidde ertoe dat een, door hun ontwikkeld video-analyse programma, nu onderdeel is van de werkwijze van GSC.  Dit Silicon Coach Pro Video analyse-programma wordt wereldwijd door surfpro’s gebruikt. Hiermee heeft Robert de basis gelegd voor een unieke coachmethodiek in Nederland.

International

‘Global Surf Coach’ is an ISA certified surf coach & surf headjudge. We use the latest edition of Silicon Coach Pro: a professional video analyses software programme that’s also being used by professional surfers worldwide. They love it and so do we!
Our virtual surf coaching service is available to surfers of all kind: beginner, intermediate and advanced!

Read more

Contact

Global Surf Coach

Robert de Roode

Scheveningen

mail: info@globalsurfcoach.nl

Mobile: +31 (0)6 3818 1285

Kvk: 68515154

BTW -nr: 198962617B01