Personal Surf Coach

Global Surf Coach is dáár waar jij ook graag bent: aan de kust, where the magic happens!
Wil jij je surfskills verbeteren? GSC coacht jou vanaf de kant terwijl je aan het surfen bent: GSC maakt daarbij gebruik van filmopnames van díe surfmoves waarop jij jezelf graag wilt verbeteren.

Deze (al in Australië bewezen) manier van personal surfcoaching werkt zeer effectief:
Door het, op de kant, direct samen terugkijken van jouw surfbeelden, voorzien van opbouwende feedback van jouw coach, krijg je meteen inzicht in je kracht- en verbeterpunten. Aan de hand van gerichte opdrachten van GSC ga je vervolgens weer het water in om nieuwe skills in te oefenen. Ook dit wordt weer gefilmd, geanalyseerd en toegelicht. Deze dynamische en interactieve manier van coachen activeert en stimuleert jou om je verkregen inzichten verder in te oefenen en eigen te maken. Zo maak je next step in je eigen surfontwikkeling!
Het resultaat van je personal GSC-sessie?
Direct merkbare verbetering van je surfskills door deze interactieve, persoonlijke en bovenal resultaatgerichte manier van coaching in woord en beeld.

Stappen:
  1. Neem contact op met GSC en vul het aanmeldingsformulier in met je gegevens, je leervraag etc. Druk op Verzenden.
  2. GSC neemt contact met je op voor een concrete coachafspraak op het strand.
  3. GSC maakt op het afgesproken tijdstip meerdere korte filmopnames van je tijdens het surfen. Hierbij coacht GSC je op jouw leervraag, je techniek en je golfkeuze.
  4. GSC sluit de sessie af met coachtips voor het verder verbeteren van je surfvaardigheden.
  5. Extra: Maak de coachsessie compleet door toevoeging van de ‘Silicon Coach Pro’ video-analyse: een gedetailleerde en persoonlijke video-analyse van jouw surfskills!

Algemeen

Oprichter van Global Surf Coach is Robert de Roode, surfer van betekenis in de Nederlandse en Europese surfwereld. Zijn enorme ervaring op surfgebied en zijn functie als ISA gecertificeerd coach en headjugde, hebben hem geïnspireerd tot het opzetten van GSC.
Het uitwisselen van ervaringen met Australische coaches, leidde ertoe dat een, door hun ontwikkeld video-analyse programma, nu onderdeel is van de werkwijze van GSC.  Dit Silicon Coach Pro Video analyse-programma wordt wereldwijd door surfpro’s gebruikt. Hiermee heeft Robert de basis gelegd voor een unieke coachmethodiek in Nederland.

International

‘Global Surf Coach’ is an ISA certified surf coach & surf headjudge. We use the latest edition of Silicon Coach Pro: a professional video analyses software programme that’s also being used by professional surfers worldwide. They love it and so do we!
Our virtual surf coaching service is available to surfers of all kind: beginner, intermediate and advanced!

Read more

Contact

Global Surf Coach

Robert de Roode

Scheveningen

mail: info@globalsurfcoach.nl

Mobile: +31 (0)6 3818 1285

Kvk: 68515154

BTW -nr: 198962617B01